DM banen er på trapperne

I næste weekend står DM banen klar til brug. Skal du lige have en disc golf tur i det sønderjydske inden ferien slutter, så tilmeld dig åbningsturneringen i Vojens 3. og 4. august. Søndag 4. august spilles DM layout i Gram, så kom ned og smugtræn banen. Kurvene på temp-hullerne bliver stående frem mod DM, og det samme gælder tee-skilte og OB-pæle på Holstenerengen (6-10, 15) og i skoven (12-14). I slotsparken og området ved caféen vil tees være markeret med spray.

Se et preview på hul 7 nedenfor. Et simpelt hul uden de store forhindringer. Altså bortset fra at OB omkranser hele green. Nå ja, skulle vinden være en faktor på dagen, så spilles hullet noget sværere end det umiddelbart ser ud.

Der vil dog stadig forekomme småjusteringer inden det store slag i september. Dertil kommer at vores græsslåmaskine stadig holder ferie indtil midten af august. Greens er dog klippet hele august.

NB: OB-pælene vil blive justeret en smule grundet græsklipningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *